(ВІДЕО) Піратів під триколором у Чорному морі наздогнала карма

НАЗАД
15 квiтня 2022 17:38

За всі гріхи приходить розплата. У цьому уже переконалися рашисти, які тероризують судноплавство у Азовському та значній частині Чорного моря.

Неодноразово пірати під триколором обстрілювали цивільні судна та перешкоджали українським рятувальникам та прикордонникам проводити рятувальні операції. А коли порятунок знадобився екіпажу рашистського корабля «москва», навіть природа була проти….

«Влучання призвело до здетонування боєкомплекту і почалась боротьба за живучість. Ми спостерігали за тим, як інші кораблі намагалися надати допомогу, але навіть сили природи були на боці України. Тому що шторм не дозволяв ані провести спокійно рятувальну операцію, ані евакуювати екіпаж. Ураження були настільки серйозними, що боєздатність корабля була втрачена», - розповіла сьогодні на брифінгу пані капітан 1 рангу Морської охорони Держприкордонслужби Наталя Гуменюк – начальниця об’єднаного координаційного пресцентру сил охорони та оборони півдня України.

Іншим рашистам, які вчиняли та вчиняють воєнні злочини в Україні також варто врахувати, що розплата за скоєне неодмінно настане. Хтось піде на концерт кобзона за курсом російського корабля, а хтось потрапить на лаву підсудних.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси